Агенција за обезбедување на лица, имот и истраги
SECURITY MK AGENCY Прилеп

Услуги

УСТАВ, ЗАКОН, ПРОПИС – ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

ЗАПОМНЕТЕ - ОБРАТЕТЕ СЕ КАЈ НАС ЗА ДА ВИ ГО ОБЕЗБЕДИМЕ ВАШИОТ ИМОТ, ВАШИОТ ЖИВОТ, ВАШАТА ИДНИНА

Техничко обезбедување

Мониторинг центар 24 часа

Професионален безбедносен персонал

Дневен, неделен и месечен извештај од мониторинг евиденцијата до корисникот

Патролно обезбедување

24 часовен увид на Вашиот објект и инсталирање на мерни точки и проверка на објектот со чек пионт систем за контрола на службата за обезбедување

Физичко обезбедување

Лица за обезбедување на лица и имот - ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Галерија

За нас

  • "МК" Секјурити е формирана во 2003 година чиј сопственик е Љупчо Кафеџиоски - Кафето.

  • "МК" Секјурити е прва прилепска агенција која располага со возен парк за приватно обезбедување и мониторинг центар кој е лоциран на ул. 11-ти Октомври бр.1 - Прилеп.

  • "МК" Секјурити во текот на своето работење се прошири со свои претставништва во Куманово, Кичево и Демир Хисар.

  • "МК" Секјурити ги исполнува условите предвидени со Законот за обезбедување на лица и имот.

  • Бидете дел
    од нашата
    приказна!

Организација

Љупчо Кафеџиоски - Кафето

Сопственик

Роден: 02.06.1960 година во Прилеп, Република Македонија

Адреса: ул. „Гога Димитриоски“, бр. 34, Прилеп, Република Македонија

Тел. број: моб. тел. +389 (0) 70 208 212 работа: +389 (0) 48 427

Образование: виша стручна спрема, Факултет за физичка култура – Скопје, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје

Обуки, признанија: Завршен курс за обезбедување на имот и лицa; Завршена обука - Техника за продажба на услуги за обезбедување и преговарачки способности; Инструктор за обука на лица за обебедување на имот и лица во Република Македонија; Инструктор во Меѓународната асоцијација за бодигарди и безбедносни услуги - IBSSA – INTERNATIONAL BODIGUARD; SECURITY SERVICES ASSOCIATION

Хоби, вештини и способности: карате (шотокан стил); носител на црн појас – карате мајстор 5 ДАН; познавач на сите останати боречки вештини; докажан и признат спортски работник и баран во РМ и надвор од неа

Успеси на спортско поле: Првак на Македонија во категорија до 65 кг сениори – кумите; Балкански вицешампион во категорија до 65 кг - кумите. Освоено преку 50 награди и признанија (медаљи, пехари, статуетки, дипломи и сл) на многу домашни и меѓународни натпревари. Селектор на младинската карате репрезентација во 1989 година со која освојува место во категоријата до 75 кг – кумите и други видни резултати на домашни и меѓународни турнири, купови, шампионати, првенства и друг вид на натпревари. Со КК „СЕИКЕН“ (кој истиот го формира во Прилеп) постигна врвни резултати во Република Македонија и на меѓународно поле. Пример: Кире Спиркоски освојувач на 5 место во категоријата до 60 кг – кумите на Официјално Европско првенство.

Членувања: Член е во многу домашни и меѓународни граѓански асоцијации, Визитинг професор по Специјално физичко образование на некои факултети од универзитетите во Република Македонија и Косово

Претставништва

Моменталните претставништва на "МК" Секјурити се наоѓаат во:
Куманово
Кичево
Демир Хисар

Контакт

Телефон: 048 427 500; 076 966 111; 070 208 212

Адреса: ул. 11-ти Октомври бр.1 Прилеп

mail: securitymkagency@gmail.com